Laster Arrangementer
Dette kurset er avholdt.

Ungdata-undersøkelsene viser at det er en del ungdom som har skadet seg selv eller har forsøkt å ta sitt eget liv de siste 12 månedene. På denne fagdagen vil vi legge fram resultater fra Ungdata-undersøkelsen, samt gi en bredere forståelse av fenomenet. I tillegg får vi et innlegg fra Kirkens SOS om krisesamtaler i koronatid.

RVTS Sør, KoRus-Sør og Vestfold og Telemark fylkeskommune arrangerer en digital fagdag om forebygging av selvskading og selvmord den 9. september 2021 kl.09:00-13:30.

Målsetting:

  • Dele kunnskap om de ungdommene som svarer at de har skadet seg selv eller forsøkt å ta sitt eget liv
  • Sette selvmordsforebygging på dagsorden og inspirere til selvmordsforebyggende tiltak på flere nivå i kommunen
  • Gi økt trygghet i møte med ungdommer som har selvskadingsatferd og selvmordstanker

Praktisk informasjon:

Vi kommer til å benytte Zoom som møteplattform. Det kan være lurt å teste ut Zoom i god tid før seminaret starter, og det er mulig å logge seg på fra 8:45. Det hender at noen ikke får installert Zoom-klienten. Da kan man trykke «cancel» to ganger, slik at det dukker opp en link til en ren webversjon nederst i dialogen.

Vi ønsker at dere bruker kamera underveis når dere skal snakke med andre deltakere. Vær obs på at lyd bør «mutes» når en ikke snakker selv.

Har dere noen spørsmål i forkant så kan dere sende de til karoline.eik-aheim@korus-sor.no. Det samme gjelder om dere har problemer med å koble dere opp.

Det blir mulighet til å stille spørsmål underveis ved å benytte chat-en eller rekke opp hånda.

Digital fagdag om forebygging av selvskading og selvmord 09.09.2021

  • Les Korus - Sør sin personvernerklæring.

Publisert: 10. juni 2021

Sist oppdatert: 28. juni 2021 kl. 13:07