Informasjonsmøte for nye kommuner som har fått tilskudd til systematisk identifikasjon og oppfølging av utsatte barn

Forsiden/Kurs/Informasjonsmøte for nye kommuner som har fått tilskudd til systematisk identifikasjon og oppfølging av utsatte barn

Informasjonsmøte for nye kommuner som har fått tilskudd til systematisk identifikasjon og oppfølging av utsatte barn

Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Denne dagen er spesielt for dere som fikk tilskudd i desember 2019. Hensikten med møtet er å sikre at dere får god informasjon om oppdrag og krav under tilskuddsordningen, og elementene i modellutviklingsarbeidet. Dere har foran dere et både krevende, spennende og viktig prosjektarbeid. Det er viktig at arbeidet har en god forankring i ledelsen i kommunen. Vi anbefaler derfor at det på denne dagen møter representanter fra kommuneledelsen, i tillegg til representanter fra viktige enheter i prosjektet. Om dere har fått engasjert prosjektleder er dette også en viktig person. Dere kan møte med så mange personer dere ønsker fra hver kommune, men vi anbefaler 3-4 stykker.

Vi vil be om at dere fra kommunen forbereder et kort innlegg om det forankringsarbeidet som er gjort i egen kommunen, og hvor langt dere er kommet i arbeid med å etablere prosjektgruppe og engasjere prosjektleder.

Det blir satt av god tid til spørsmål.

Vi gjør oppmerksom på at dere finner mye nyttig informasjons på nettsiden forebygging.no/BTI.

http://tidliginnsats.forebygging.no/Aktuelle-innsater/BTI/

BTS informasjonsmøte nye kommuner 11.03.2020

  • Les Korus - Sør sin personvernerklæring.
Se alle kurs
Se avholdte kurs
Skreddersydde kurs