Laster Arrangementer
Dette kurset er avholdt.

Pakkeforløp registreres i spesialisthelsetjenesten, men startes og avsluttes i kommunen. Det kommunale forarbeidet er en forutsetning for at pakkeforløp skal fungere, og et godt kommunalt forarbeid er også forutsetningen for at pakkeforløpene skal skje uten unødvendig tidstap.

Dette to-dagers seminaret drøfter og legger grunnlag for et godt kommunalt arbeid før henvisningen inn i et pakkeforløp, og foredragsholdere og aktører med erfaring vil belyse dette fra flere kanter. Det legges opp til konkretisering av dette arbeidet i den enkelte kommune.

Målsetting: Et smidigere og bedre pakkeforløp til nytte for brukere og tjenester på begge nivåer i behandlingen.

Fylkesmannen i Agder og Fylkesmannen i Vestfold og Telemark mener dette er et viktig tema og finansierer seminar og opphold for deltakerne. Da dette er fullfinansiert av Fylkesmannen vil manglende oppmøte uten avmelding på forhånd føre til en etterfakturering på kr.1500,-.

Koronasituasjonen: Dersom dette seminaret ikke kan gjennomføres som planlagt for å unngå smittesituasjoner, vil vi gjøre dette om til et webinar med et litt annet design, men med det samme innholdet og de samme aktører. Gi beskjed i påmeldingen om du også ønsker å være med om dette flyttes over til nett.

Beklager, kurset er dessverre fullbooket. Ta kontakt med hanne.kvammen@korus-sor.no for å sette deg på venteliste

Publisert: 28. april 2020

Sist oppdatert: 16. september 2020 kl. 12:46