Laster Arrangementer

KORUS Sør, Statsforvalteren i Agder og Agder fylkeskommune inviterer til Ungdata-konferanse.

Målsetting med konferansen:
På konferansen «Ung i Agder 2022» vil hovedfunnene fra Ungdata-undersøkelsen i Agder presenteres og diskuteres – både med ungdommene selv, med de som er tett på ungdommene og med ungdomsforskere. Foredragsholderne vil gi innblikk i utfordringer og muligheter i møte med ungdommer.

Kvotering:
Med 25 kommuner, 25 fylkeskommunale og noen private videregående skoler og mange andre interesserte aktører i Agder, håper vi på godt oppmøte på konferansen. Vi har 300 plasser totalt. Vi håper alle interesserte får plass, men tar forbehold om at vi vil kvotere slik at alle kommuner og videregående skoler som ønsker plass er representert, dersom konferansen blir full. Alle kommuner får med 2 ungdommer gratis.

Vi åpner for påmelding til kun en av dagene, men vil prioritere deltakere som kan begge dagene hvis vi må prioritere. Prisen er på kr 750,- uten overnatting, uavhengig av type påmelding og kr 1 380,- for begge dagene inkl. middag og overnatting.

NB! Påmeldte deltakere som ikke møter eller melder seg av etter 7. oktober uten gyldig begrunnelse, vil bli belastet de faktiske kostnadene for konferansen.

Beklager, kurset er dessverre fullbooket. Ta kontakt på hanne.kvammen@korus-sor.no for å sette deg på venteliste.

Konferanse med middag og overnatting i enkeltrom 9. – 10. november, kr 1 380,-

Konferanse med middag og overnatting i dobbeltrom 9. – 10. november, kr 1 380,-

Konferanse begge dager, kr 750,-

Konferanse kun onsdag 9. november, kr 750,-

Konferanse kun torsdag 10. november, kr 750,-

NB! Påmeldte deltakere som ikke møter, eller melder seg av etter 7. oktober uten gyldig begrunnelse, vil bli belastet de faktiske kostnadene for konferansen.

Publisert: 24. mai 2022

Sist oppdatert: 28. oktober 2022 kl. 09:07