Laster Arrangementer
Dette kurset er avholdt.

Det har gjennom evalueringer m.m. kommet fram at det er ønske om mer bistand til oppfølging av Ungdata-undersøkelsene lokalt. Den 1. oktober arrangerer KoRus Sør, fylkeskommunen og flere av kommunene i Vestfold og Telemark en workshop hvor målet er å møte noen av de ønskene som har kommet fra kommuner og videregående skoler.

Vi legger opp til en workshop med faglige innlegg, erfaringsdelinger og dialog internt i kommunene med tilhørende videregående skoler om videre oppfølging av Ungdata lokalt.

Målsetting:

  • Lære mer om hvilken kunnskap vi kan hente ut fra Ungdata
  • Erfaringsdeling
  • Få i gang eller videreføre gode prosesser for oppfølging av Ungdata lokalt

Praktisk informasjon:

Vi kommer til å benytte Zoom som møteplattform. Det kan være lurt å teste ut Zoom i god tid før seminaret starter, og det er mulig å logge seg på fra 9:45. Det hender at noen ikke får installert Zoom-klienten. Da kan man trykke «cancel» to ganger, slik at det dukker opp en link til en ren webversjon nederst i dialogen.

Vi ønsker at dere bruker kamera underveis når dere skal snakke med andre deltakere. Vær obs på at lyd bør «mutes» når en ikke snakker selv.

Har dere noen spørsmål i forkant så kan dere sende til karoline.eik-aheim@korus-sor.no. Det samme gjelder om dere har problemer med å koble dere opp.

Det blir mulighet til å stille spørsmål underveis ved å benytte chat-en eller rekke opp hånda.

Publisert: 24. juni 2021

Sist oppdatert: 1. oktober 2021 kl. 09:46