Personvern

Forsiden/Personvern

Personvern

Denne personvernerklæringen gjelder for KoRus – Sør sin nettside. KoRus – Sør, Borgestadklinikken er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden. FJUZ Kommunikasjon AS er KoRus – Sørs databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Her gjelder en egen databehandleravtale.

Personopplysninger som behandles

KoRus – Sør samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Navn
– Arbeidssted og kommune
– Stilling
– Fakturaadresse
– Mobilnummer og e-postadresse
– Allergier og andre behov for tilretteleggelse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?

KoRus – Sør samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider ved:
– bestilling av materiell
– påmelding til kurs og konferanser
– påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller kurstilbud

Formålet med informasjonen som innhentes

Kurs:
Når du melder deg på kurs, lagres informasjon kun til bruk for kursadministrasjon. Vi sender deg praktiske opplysninger på e-post og ber om evaluering i etterkant. Mobilnummer benyttes kun hvis vi har behov for å nå ut med viktig informasjon til kursdeltakere, som for eksempel ved endring eller avlysning av kurs.
Nyhetsbrev:
Dersom du abonnerer på vårt nyhetsbrev, vil du motta nyhetsbrev på e-post ca. seks ganger i året. I tillegg sender vi av og til ut aktuelle kurstilbud. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet via en link i mailen, og du blir da slettet fra våre lister. Vi bruker et system som heter Mailchimp til å håndtere listene over de som mottar e-poster fra oss. Listene deles ikke med andre.

Bestilling av materiell og publikasjoner:

På nettsiden kan du bestille materiell og publikasjoner ved å oppgi bl.a. virksomhet, navn, e-post og postadresse. Personopplysninger vi får inn ved bestillinger av veiledningsmateriell blir ikke benyttet til andre formål enn å effektuere bestillingen.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjemaer på korus-sor.no lagres i MailChimp og WordPress. Dataene blir også behandlet i Excel av vår kursadministrator, og ved kursovernatting videresendt til en tredjepart (hotellet).

Bruk av cookies

Vi bruker cookies på våre nettsider for at besøksstatistikken skal være pålitelig og for å øke funksjonaliteten på våre sider.

Detaljer for cookies

Google Analytics (_ga, _gat og _gid)
KoRus – Sør bruker Google Analytics for å samle inn og analysere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, via informasjonskapsler (cookies). I tråd med vanlig praksis på Internett registreres brukerens IP-adresse av nettstedet, men vi har ikke tilgang til personopplysninger eller kan knytte handlinger på nettstedet til enkelte personer.

Crazy Egg (_ceg.s og _ceg.u)
Registrerer hvor besøkende klikker på nettstedet og gjenkjenner gjentakende besøk.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at KoRus – Sør ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telefon: 35904700
E-post: post@korus-sor.no
KoRus – Sør, Borgestadklinikken, Postboks 1, Sentrum, 3701 Skien